Over ons

Welkom bij Tigrar, waar sport en beweging voor iedereen toegankelijk is. Wij geloven dat iedereen zich comfortabel en goed moet voelen tijdens het sporten, ongeacht niveau of ervaring. Daarom is onze missie om sportbenodigdheden toegankelijk te maken voor iedereen die zichzelf wilt verbeteren en passie heeft voor sport en beweging.

Bij Tigrar gaat het niet alleen om het verkopen van sportartikelen, maar ook om het creëren van verbinding en herkenbaarheid met mensen in verschillende sportdisciplines. We willen een breed publiek inspireren en motiveren om zichzelf te verbeteren, ongeacht of je nu een beginner bent of een ervaren sporter. Het draait bij ons om kracht, inspiratie, verbetering, passie en verbinding.

Een essentieel onderdeel van onze missie is het aanbieden van unieke fitness bundels, zorgvuldig samengesteld om iedereen te ondersteunen bij het optimaliseren van hun training. Deze bundels, geschikt voor zowel beginners als gevorderden, creëren de perfecte synergie tussen diverse fitnessaccessoires. Ze zijn ontworpen om je fitnessroutine te verbeteren en je te helpen jouw persoonlijke sportieve doelen te bereiken. Door onze expertise in te zetten, bieden we bundels die niet alleen functioneel zijn, maar ook inspireren en motiveren om elke dag een stapje verder te gaan in je fitnessreis.

Onze visie is om mensen te verbinden en een merkbinding te creëren binnen verschillende sportdisciplines. Wij geloven dat sport meer is dan alleen maar een fysieke activiteit. Het gaat ook om het verbeteren van je mentale gezondheid, het ontdekken van nieuwe interesses en het ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden.

We doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten en bieden altijd uitstekende klantenservice. We willen onze klanten niet alleen voorzien van de juiste producten, maar ook een positieve ervaring bieden die lang bij hen zal blijven.

Dankzij onze passie voor sport en beweging willen we bijdragen aan een gezondere en gelukkigere samenleving. Wij zijn er trots op om ons steentje bij te dragen aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze klanten en hopen dat we ook jou kunnen inspireren om het beste uit jezelf te halen.

1 van 4